yes hvad kan vi i Hua Hin
  Søg:
mastercard VISA
Orkiderejser
Orkiderejser
Elsebeth Gramstrup Christensen
Rådyrvænget 130
5800 Nyborg
Danmark
work +45 65313025
cell +45 20911019

Hvad kan vi i Hua Hin

Broen over floden Kwai
jernbane langs floden

Broen over floden Kwai står som et mindesmærke over de grusomheder japanerne udsatte de allierede krigsfanger for under 2. Verdenskrig.
Fangerne skulle bygge en jernbane langs floden og man mener at 16.000 allierede og 100.000 asiatiske fanger døde under byggeriet.

Først skal I besøge Thailand-Burma Railway Museum, et interaktivt museum, hvor i bliver præsentret for historien om den Thailandsk-Burmesiske jernbane.
Museet tilbyder de besøgende en lærerig og bevægende oplevelse.
Herefter besøges JEATH War Museum, en kirkegård med gravsteder for 6.000 allierede fanger, der mistede livet under Anden Verdenskrig samt en rekonstruktion af den berømte bro over floden Kwai.


Herefter skal I med Dødens Jernbane og nyde turen gennem det smukke landskab, mens I passerer den "farlig" udseende træbro, der er bygget langs bjersiden af krigsfanger.
Turen går til Nam Tok-stationen, der ligger på grænsen mellem Thailand og Burma.Pris pr. person fra kr. 1.060 ,- 2 dage og en nat inklusiv tur som beskrevet

Jeath Museum
grusomme historie om broen

I Kanchanaburi ved Broen over floden Kwai ligger Jeath Museet, der beskæftiger sig med den grusomme historie om broen.

Historien er fortalt af fangerne selv via deres egne billeder og tegninger.
Et besøg på museet kan være en barsk oplevelse.

Natmarkedet Hua Hin
dagen er der ingen spor af markedet

Natmarkedet er stedet, hvor lokalbefolkningen mødes for at handle og sludre.

Om dagen er der ingen spor af markedet, men om aftenen åbner de mange boder og gadekøkkener.

Maden, der kan købes på markedet, er lækker og meget billig.

Khao Wang Paladset
det smukke hvide palads Khao Wang

I den lille by nord for Hua Hin ligger der foruden adskillige templer også det smukke hvide palads Khao Wang.

Paladset blev bygget af Kong Mongkut omkring 1860.

Fra paladset er der en fantastisk udsigt over byen, og man kan se grænsen til Burma.

Tam Khao Luang (Khao Luang Cave)
Buddas fodaftryk

den vigtigste hule
Tam Khao Luang (Khao Luang Cave) er placeret på Khao Luang Hill, som er 92 meter høj og ligger 5 km fra Khao Wang.

Hulen består af tre kamre hvor den første er indgangen og værner om Budda billeder og Buddas fodaftryk. De to næste kamre har mange figurer i klippen i forskellige størrelser.

Tam Khao Luang anses som den vigtigste hule i Petchaburi fordi der er et Buddha billede afgivet af den kongelige kommando af kong Rama V som en dedikation til kong Rama III og kong Rama IV.

Der er også et stort kloster kaldet Wat Bunthawi med smukke udskårne døre, ved foden af Khao Luang på adgangsvejen.

PA LA-U Waterfall
Kaeng Krachan national park (Thailands største nationalpark)

Pala-U er et 15-trins vandfald langs en bæk der strækker ud til den burmesiske grænse. Den ligger 60 km vest for Hua Hin.

Det ligger i den sydlige ende af Kaeng Krachan national park (Thailands største nationalpark), og hvis du ikke er en thailandsk statsborger skal du betale en entré på 200 Bath.

Der er også en elefant lejr, i venstre side af indgangen til parken. Dette er en bedre tur end dem i Hua Hin, da jungle her er mere ægte.

De fleste besøgende vender om efter tredje niveau. Vi vil anbefale jer at fortsætte så langt som din fysik tillader dig det.

Erawan National Park
Erawan, den tre-hovede hvide elefant

Erawan National Park er et 550-kvadrat-kilometer park i det vestlige Thailand ligger i Tenasserim Hills, Kanchanaburi-provinsen , Amphoe Si Sawat i Tambon Tha Kradan.

Grundlagt i 1975, er det Thailands 12. nationalpark.

Den største attraktion i parken er Erawan Falls, et vandfald, opkaldt efter Erawan, den tre-hovede hvide elefant i hinduistisk mytologi.
De syv-differentieret fald siges at ligne Erawan.

Der er også fire huler i parken:
Mi, Rua, Wang Bahdan og Phartat.

Sam Roi Yod National Park


Sam Roi Yod er en fascinerende område med kalksten bjerge, grotter, strande, øer og sumpede vådområder, som er hjemsted for et stort udvalg af planter, fugle og nogle truede dyr. Mellem september og november, ankommer hundredevis af migrerende fugle fra Sibirien, Kina og Nordeuropa.

Parken ligger mellem Kuiburi og Pranburi 35 km til 70 km nord for byen Prachuap Khiri Khan, ogh ar et areal på 61.300 rai (ca. 9.808 hektar). Parken bestå er kalksten bjerge, stranden ogøer. blev officiel national park den 28. juni 1966 og har en bred vifte af plantearter og er hjemsted for mange vilde dyr.

Phrayanakorn Cave. Her vil du finde det smukke 'Sala' (tronen) opført af kong Rama V og har mulighed for at udforske hulen. Et par naturlige ventilation huller i taget af hulen så sollys kan komme ind. I hulen er Phra Thinang Khuha Kharuhat, en fire-gavl tag pavillon bygget under King Chulachomklao regeringstid.

Pavillonen er nu brugt som officielt symbol på Prachuap Khiri Khan provinsen