Søg:
mastercard VISA
Orkiderejser
Orkiderejser
Elsebeth Gramstrup Christensen
Rådyrvænget 130
5800 Nyborg
Danmark
work +45 65313025
cell +45 20911019

Thailand rundrejse

Thailand
THAILANDS MYSTIK & LANDLIGE IDYL- 14 dage / 11 nætter - rundrejse med dansk rejseleder
Intern ID: 1
Østens mystik og landlig idyl

En eventyrlig rejse gennem Thailands historie
indhold, kvalitet og komfort
En eventyrlig rejse gennem Thailands historie, krydret med nye områder og spændende detaljer, der også gør turen interessant for 2. og 3. gangs rejsende.

Vi bevæger os ikke hurtigere rundt, end sjælen kan følge med og gennem hele programmet fokuseres på indhold, kvalitet og komfort.

Programmet indeholder naturligvis de store klassikere, og herudover er rejsen springfyldt med nye områder og spændende detaljer.

Vi bruger kun erfarne guider og nye busser og bor på nøje udvalgte hoteller.

Pris og kvalitet følges ad, også i Thailand.
Det har ikke været vores intention at lave den billigste rundrejse - men den bedste.

Tilvalg 5 dage på vores imponerende Resort med eksklusive faciliteter i Hua Hin.

Rundturen kører kun fra november til marts.

Pris pr. person fra kr. 19.070 , - (inkl. fly, hoteller måltider og tur som beskrevet)

Dag til dag beskrivelse
Internn ID: 1

Dag 1: Afrejse fra Kastrup
Når I flyver med Thai Airways, forlader I Kastrup Lufthavn sidst på eftermiddagen – check altid det præcise tidspunkt på rejseplanen. På Thai Airways er mad og drikkevarer naturligvis gratis ombord.

Dag 2: Ankomst Bangkok
I ankommer til Bangkok Lufthavn tidligt om morgenen.
Efter paskontrollen og bagageudlevering bliver I mødt af én af vores rejseledere på stedet – se efter skilt, hvor der står ”THAILANDS MYSTIK”. Køreturen til hotellet tager en god time, og undervejs vil rejselederen informere om turen og give gode råd og tips til opholdet. I får tildelt jeres værelse ved ankomsten til Grand China Hotel og har mulighed for at slappe af og få et bad, inden I mødes igen om aftenen, hvor I spiser lokalt på én af byens gode klassiske thairestauranter - en spændende gastronomisk og kulturel oplevelse.
Overnatning: Grand China Hotel i superior-værelse (M)

Valgfri tur kl. 14:00-17:00 – ”Flodbådstur på Kanalerne” – ca. kr. 120,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).

Dag 3: Heldagsudflugt i Bangkok
Efter en god nats søvn og et solidt morgenmåltid fra hotellets omfangsrige morgenbuffet skal vi ud og opleve Bangkok. Hvad er mere nærliggende end at begynde med selve nerven i det thailandske samfund, den buddhistiske tro. I skal opleve 3 af de vigtigste templer i millionbyen samt det ultimative Grand Palace. Vi begynder ved Wat Po med den 45 meter lange liggende Buddha. Herefter tempelkomplekset Grand Palace. Det er svært ikke at blive imponeret over, hvor utrolig smukt området er. Bygningerne og statuerne er fantastisk detaljerede. Det er simpelthen indbegrebet af thailandsk kultur og religion, der bliver forenet her. Paladset blev grundlagt af Kong Rama d. I i 1782, men er ikke blevet brugt som kongelig residens siden 1946. I dag benyttes paladset til kongelige ceremonier, statsbesøg etc. Inden frokost besøges det smukke Marble Temple fra begyndelsen af 1900-tallet opført i italiensk marmor. Vi har ikke mere travlt, end at der er tid til at fornemme byens stemning og gøre nogle spændende indkøb undervejs. Vi spiser en lækker frokost inden dagens sidste tempelbesøg, Wat Trimitr med sin 5,5 tons tunge Buddha i 18 karat guld. I er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.
Overnatning: Grand China Hotel i superior-værelse (M,F)

Valgfri tur kl. 19:30-22:45 – ”Dinner Cruise” – ca. kr. 300,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).
Dagens program er veloverstået, men I kan vælge at tilmelde jer aftenens arrangement på Chao Phaya-floden. En antik teaktræspram, der for små 80 år siden transporterede ris på Thailands floder, er nu bygget om til en spændende restaurant, hvor maden serveres under stjernehimlen, mens I vugger op ad floden.

Dag 4: Sejltur på floden, Ayutthaya og byen Tak
Efter morgenmaden checker I ud fra hotellet og går ombord på det luksuriøse skib ”Pearl of Siam”, der sejler jer nordpå til Thailands gamle hovedstad, Ayuttahya. Undervejs spises frokost på dækket mens storbyens hektiske liv afløses af landlig idyl. Nogle timer senere ankommer I til Ayuttahaya, en spændende ruinby med en gribende historie. Efter en rundvisning fortsætter turen i bus ca. 300 km mod byen Tak, porten til nogle af landets smukkeste landskaber. Tak ligger ned til floden Ping, der tidligere var eneste farbare vej for de tungtlastede handelsbåde, der skulle til nabolandet Myanmar (Burma) med deres varer. Glæd jer til et hektisk marked og Taks maleriske gamle bydel. Der bliver serveret aftensmad på en lokal restaurant.
Overnatning: Vieng Tak Riverside Hotel i deluxe-værelser med flodudsigt (M,F,A)

Dag 5: Naturoplevelser i Mae Sot og omegn
Efter en god nattesøvn i landlige omgivelser byder dagen på store naturoplevelser. Vi kører 80 km til Mae Sot, et bjergrigt område med brusende floder, vandfald og bambusskove. I dette fjerntliggende naturmekka, der grænser op til Myanmar (Burma), gør vi holdt og besøger områdets farverige og gæstfri minoriteter i deres små landsbyer i bjergene. Vi skal vandre en god time mellem kæmpebambus, for herefter at sætte os behageligt tilrette og lade strømmen føre gummiflåderne ned ad floden gennem den storslåede natur. Kort sagt, I kan se frem til en oplevelsesrig dag fjernt fra de gængse turistområder. Der er aftensmad på en lokal restaurant.
Overnatning: Centara Mae Sot Hill Resort, superior-værelse (M,F,A)

Dag 6: Fra Mae Sot til Chiang Mai
Vi forlader Mae Sot tidligt, mens morgendisen endnu ligger som en blød dyne om de øverste bjergtoppe. Vi bruger det meste af dagen på at køre de små 400 km til Chiang Mai, en storslået køretur gennem et af Thailands smukkeste områder. I perioden august til januar står regnskoven grøn og frodig og grænser op til de firkantede risterrasser, hvor de karakteristiske lysegrønne afgrøder svajer blidt i vinden. Der er naturligvis tid til at stoppe, nyde naturen og få et indblik i livet i de små landsbyer, vi kører igennem - alt sammen krydret med spændende beretninger og gode tips fra den erfarne rejseleder. Vi spiser en god frokost undervejs og når sidst på eftermiddagen frem til den nordlige hovedstad Chiang Mai. I bor midt i byen på Chiang Mai Plaza, lige ved natmarkedet. Til jer, der har lyst, arrangerer rejselederen et par timers klassisk thaimassage inden aftensmåltidet, som finder sted i hotellets smagfulde restaurant.
Overnatning: Chiang Mai Plaza i superior-værelse (M,F,A)

Valgfri tur kl. 16:45-19:15 – ”Thai Massage” (2 timer) – ca. kr. 120,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).

Dag 7: Heldagsudflugt i Chiang Mai
I vågner op i Nordthailands hovedstad, der ofte bliver prist for sit behagelige klima og charmerende stemning. Området har ved flere lejligheder været isoleret fra resten af Thailand og derfor gennemgået en anden kulturel udvikling end resten af landet. Fra 1281-1556 var byen hovedstad i Lanna-riget, der strakte sig fra det centrale Thailand i syd til Laos mod nord. Lanna kan oversættes til “millioner af rismarker”, et værdigt navn for det mægtige og frodige rige. Storhedstiden fornægter sig ikke. Chiang Mai er fortsat én af de mest interessante byer i Thailand med et væld af seværdigheder - både i og uden for byen. Chiang Mai har flere end 300 templer, hvoraf Doi Suthep-templet, der er smukt beliggende i 1.053 meters højde med en vidunderlig udsigt over dalen, står som selve symbolet på den glorværdige fortid. Vi besøger templet fra morgenstunden, mens munkenes messen fylder stedet med mystik. Vi spiser frokost på en skøn restaurant. Herefter går turen til byen Sangkamphang kendt for sine fine kunsthåndværk. Vi besøger de mange værksteder, der forsat værner om de gamle håndværk og produktionsmetoder. Se bl.a. lakarbejdernes sirlige mønstre, forarbejdning af silke, sølvsmykker og de farverige parasoller. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen, og der er tid til at slappe af, inden vi mødes igen ved halvsyvtiden for at gå til byens gigantiske natmarked. Mere end 50 boder med gastronomiske specialiteter fra hele Asien danner rammerne omkring Thailands ”længste spisebord”. I kan glæde jer til at vandre rund og evt. prøvesmage spændende lokal mad fra boderne.
Overnatning: Chiang Mai Plaza i superior-værelse (M,F)

Dag 8: Hviledag i Chiang Mai
En tiltrængt hviledag, hvor turens mange indtryk og oplevelser kan bearbejdes ved swimmingpoolen med en god bog eller på en spadseretur rundt i Chiang Mais gamle bydel.
Overnatning: Chiang Mai Plaza i superior-værelse (M)

Valgfri tur kl. 08:30-12:30 – ”Cykel-sightseeing oplevelsestur” – ca. kr. 220,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).
Rejselederen vil arrangere en interessant cykeltur i de landlige omgivelser omkring Chiang Mai by - en fin måde at komme rundt og hilse på i de spændende landsbyer i oplandet.

Valgfri tur kl. 16:15-18:45 – ”Sejlads på Ping-floden” – ca. kr. 130,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).

Dag 9: Fra Chiang Mai via elefantlejren til Maekok River
Med fornyede kræfter tager vi videre nordpå mod byen Thaton. Undervejs gennem det smukke, bølgende landskab gøres ophold ved en orkidéfarm. Vi besøger en elefantlejr, ser de kloge dyr formiddagsbade, og med rejselederens hjælp kan der også arrangeres en ridetur i junglen for dem, der har lyst til at se naturen lidt fra oven. Rideturen er ikke inkluderet og skal betales direkte, pris er ca. kr. 190,- pr. person.
Efter en hurtig frokost og et par oplevelser mere er vi fremme ved firetiden ved Maekok-floden og vores charmerende resort. Maekok River Village Resort ligger i de mest pittoreske omgivelser med udsigt over floden og omgivet af bjerge. Vi har valgt ét af de bedste resorts i dette område, men selve indkvarteringen er kun til 3 stjerner. I kan nå at samle appetit på en travetur i de naturskønne omgivelser, inden grillen tændes om aftenen, og der arrangeres BBQ-middag ved floden.
Overnatning: Maekok River Village Resort i standardværelse (M,F,A)

Valgfri tur – ”Elefantridning” – ca. kr. 190,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).

Dag 10: Afslapning ved Maekok-floden
Dagen er til fri disposition. I kan tage en stille dag på hotellet og nyde den smukke udsigt fra poolen. Men her er også mange spændende aktivitetsmuligheder arrangeret af hotellet, heriblandt madlavningskurser, vandreture, vægklatring og bueskydning. Vi kan også anbefale en gåtur i den hyggelige lille flodlandsby.
Overnatning: Maekok River Village Resort i standardværelse (M,F,A)

Valgfri tur kl. 09:00-12:00 – ”Sightseeing i området ved Thaton” – ca. kr. 70,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).

Dag 11: Fra Maekok med flodbåd til Chiang Rai
Rejsen fortsætter med flodbåd mod Chiang Rai. For naturelskerne er det næppe usandsynligt, at denne dag bliver én af turens største. Vi skal opleve Thailands svar på de svejtsiske alper. Glidende ned ad floden ombord på mindre flodbåde, får I en tur spækket med udsøgte og enestående naturoplevelser. Undervejs passerer vi mange stammelandsbyer, der er isolerede ned til floderne i dalene. Der findes seks hovedgrupper af bjergfolk i det nordlige Thailand: Akha, Hmong, Lisu, Karen, Lahu og Mien. Disse halvnomadiske stammefolk begyndte indvandringen til Thailand i slutningen af 1800-tallet, efter de var tvunget til at forlade Tibet, Myanmar (Burma) og Kina på grund af borgerkrig og politisk undertrykkelse. Vi ankommer til Chiang Rai, hvor vi indlogeres på et af byens bedste hoteller, Dusit Island Resort, hvor der vil være anrettet frokost. Resten af dagen har I fri og kan nyde de fantastiske omgivelser.
Overnatning: The Dusit Island Resort, i superior-værelse (M,F)

Valgfri tur kl. 19:15-22:15 – ”Sightseeing i Chiang Rai om aftenen” – ca. kr. 180,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).

Dag 12: Chiang Rai og Den gyldne Trekant
I skal selvfølgelig ikke snydes for ”Den Gyldne Trekant”. Et flodområde, hvor Thailand grænser op til Laos og Myanmar (Burma), og som tidligere var kendt for handel med opium. Vi skal høre historien om, hvordan Thailand har fået styr på den illegale handel. Vi skifter bussen ud med minibusser og begiver os op i det uvejsomme bjergområde for at besøge de bjergstammer, der tidligere ernærede sig ved opiumsdyrkning. En spændende dag med landlig idyl og krigeriske historier. Om aftenen er det tid til ”the grand finale” - en udsøgt middag på The Dusit Island Resort.
Overnatning: The Dusit Island Resort i superior-værelse (M,F,A)

Valgfri tur– ”Sejltur på Mekong-floden” – ca. kr. 80,- pr. person (betales direkte til rejselederen i thailandske Bath).

Dag 13: Fra Chiang Rai til Bangkok
Det er nu blevet rundrejsens 13. og sidste dag. I tager afsked med vores danske rejseleder og kører til lufthavnen i Chiang Rai og flyver med Thai Airways retur til Bangkok. Thai Airways forlader Bangkok over midnat og flyver direkte til København. (M)

Dag 14: Ankomst København
Ankomst til Kastrup lufthavn med Thai Airways TG 950 tidlig morgen.


M = Morgenmad; F = Frokost; A = Aftensmad

Ved bekræftelse fremsendes depositumsfaktura på kr. 2.500,- pr. person, som skal betales inden 14 dage.

ALT DETTE ER INKLUDERET I PRISEN (gældende til og med afgangen 07/03/14):
• Flyrejse med Thai Airways fra København til Bangkok t/r inkl. skatter
• Flyrejse med Thai Airways fra Chiang Rai til Bangkok inkl. skatter
• Dansktalende rejseleder dag 2 -13
• 11 nætter på gode turistklasse- og førsteklasseshoteller inkl. morgenmad
• Helpension i 6 ud af 13 dage (dag: 4, 5, 6, 9, 10, 12).
• Halvpension i 4 ud af 13 dage (dag: 2, 3, 7, 11).
• Drikkepenge på hoteller og i restauranter
• Bustransport med aircondition i Thailand
• Halvdags tempel- og bytur i Bangkok
• Halvdagsudflugt til Grand Palace
• Sejltur fra Bangkok til Ayutthaya med det luksuriøse skib ”Pearl of Siam”
• Vandretur i regnskoven
• Let rafting på Mae La Mao Floden i gummiflåder (for alle aldre)
• Halvdagsudflugt til Doi Suthep-templet
• Halvdagsudflugt til kunsthåndværkerbyen Sangkamphang
• Udflugt til elefantlejr (ridetur for egen regning)
• BBQ-middag ved floden
• Flere besøg hos Thailands bjergstammer
• Sejltur på Maekok River i flodpram
• Heldagsudflugt til ”Den Gyldne Trekant” m.m.
• Bidrag til sikkerheds- og garantifonden i alt kr. 28,-

IKKE INKLUDERET:
• Afbestillings- og Rejseforsikring
• Drikkevarer
• Valgfrie udflugter
• Tilslutning fra provinsen
• Drikkepenge til lokalguide og chauffør
• Evt. forlængelse i Hua Hin


Det er kun muligt at have 1 barn og 2 voksne på værelset. Barnet får egen seng. Børneprisen er baseret på, at der deles værelse med 2 voksne.
Turen er ikke velegnet for børn under 6 år.

Grand China Princess 20
Grand China Princess   +
215 Yaowarat Road Samphantawong
Bangkok 10100

Førsteklasses hotel beliggende i hjertet af Bangkoks ældste og mest charmerende bydel, Chinatown og i gå afstand fra Chao Phraya Floden.
Alle 153 værelser er store og udstyrede med aircondition, TV med filmkanal, radio, minibar og telefon.

Hotellet har en spændende kinesisk restaurant og bar på øverste etage, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen.
Endvidere har hotellet en dejlig swimmingpool på taget.
Et populært hotel til en meget attraktiv pris.
Grand China har også familieværelser (Family Bonus upgrade) - familiesuite med 4 sengepladser inkl. morgenmad

Fakta om hotellet
Værelser: 153

Afstand by: 0 m
Pool: Ja
Cocktail bar
Restaurant

Aircondition
Safe
Tv

Chiang Mai Plaza 95
Chiang Mai Plaza  
92 Sri Dochai Road
50100 Chiang Mai

GOD PRIS OG FREMRAGENDE PLACERING MIDT I CENTRUM
Bedre førsteklasseshotel beliggende i centrum af Chiang Mai, kun 5 minutter fra natbasaren.
Fra mange af værelserne er der en flot udsigt til det storslåede Doi Suthep bjerg.
Alle 444 værelser er store, smagfuldt møblerede og naturligvis med aircondition, TV, minibar, telefon og kaffe-/tefaciliteter.
Desuden er der swimmingpool, fitnesscenter, bar og restaurant.

Område: Centrum

Fakta om hotellet
Afstand by: 50 m
Pool: Ja
Cocktail bar
Restaurant

Aircondition
Safe
Tv

Wifi
Vieng Tak - Riverside Hotel 99
Vieng Tak - Riverside Hotel   -

Et vældigt hyggeligt hotel i byen Tak.
Værelserne er alle nydeligt indrettet og har alle moderne fornødenheder.
Et fremragende sted at slappe af og nyde livet i Thailand.

Fakta om hotellet
Værelser: 94

Pool: Ja
Cocktail bar
Restaurant

Aircondition
Tv

Atrium 100
Atrium  
Domovinskog Rata 49A 21 000 Split

Welcome, It is our pleasure to introduce the new 5 - star Atrium Hotel, the first of its kind in Split downtown. Atrium Hotel's architectural harmony of marble and glass was built on top of remains of the ancient Diocletian aqueduct which can be seen in the gallery located below the street level next to the main hotel entrance. Modern interior, high tech facilities, relaxed atmosphere, and courteous and above all, professional staff will ensure that your stay is a good combination business success and pleasure.

Fakta om hotellet
Værelser: 120

Pool: JA
Cocktail bar
Restaurant

Aircondition
Safe
Tv

Fitness Center
Wifi
Andet: tennisbaner og meget mere
Maekok - River Village Resort 101
Maekok - River Village Resort  

Hotellet ligger utroligt idyllisk langs bredden af Mae Kok-floden og har en fantastisk udsigt til fjerntliggende bjerge.
Området er roligt og afslappende og passer rigtigt godt til turister, som gerne vil lidt væk fra byernes travlhed.
Hotellet er også velegnet som startsskud til opdagelser i Nordthailand.

I 2012 vandt hotellet en pris som "Travellers' Choice".

Fakta om hotellet
Pool: Ja
Restaurant
Vaskeri

Aircondition
Tv
Terrasse/balkon

Fitness Center
Anantara - Hua Hin Resort & Spa 102
Anantara - Hua Hin Resort & Spa  
43/1 Phetkasem Beach Road
Hua Hin 77110
Thailand

IMPONERENDE RESORT MED EKSKLUSIVE FACILITETER OG THAILANDSK CHARME

Beliggende helt ned til stranden finder I Anantara Hua Hin Resort & Spa.
De tropiske haver omkring hotellet dækker et område på ca. 6 hektar og er blandt de smukkeste i Thailand.
Hua Hin by og natmarked er fem minutters kørsel fra hotellet.

Jeres hotel er blandt den eksklusive top af luksuriøse hoteller i Hua Hin, designet i traditionel thailandsk stil.
De tropiske haver, der omgiver hotellet, inviterer dig til udendørs afslapning, mens værelserne har alle de bekvemmeligheder, man behøver for at forkæle sig selv.
Udover smilende og personlig service, tilbyder hotellet en række fremragende faciliteter to tennisbaner, bordtennis, madlavningskurser, mulighed for leje af mountainbikes og havkajakker samt et udvalg af herlige spisesteder med retter fra de forskellige verdenshjørner.

Anantara Hua Hin Resort & Spa er Bæredygtighedscertificeret af Green Globe 7

Fakta om hotellet
Værelser: 187

Reception
Room Service
Tours & sightseeing
Strand: 50 m
Afstand by: 100 m
Pool: Ja
Børnepool
Cocktail bar
Restaurant

Privat baderum
Aircondition
Safe
Tv
Terrasse/balkon