Søg:
    
 
Orkiderejser
Orkiderejser
Elsebeth Gramstrup Christensen
Rådyrvænget 130
5800 Nyborg
Danmark
work +45 65313025
cell +45 20911019

Cruise rederier


Royal Caribbean Cruise Line
Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) er det yngre, friskere og aktive krydstogts rederi.
RCCL har den moderne flåde af skibe, og ligger altid i front på den innovative side, på områder som indretning og aktiviteter.

RCCL er kendt for sine aktiviteter, og et særdeles velafprøvet koncept der aldrig går galt.
Man kan svømme i det Caribiske hav, for umiddelbart efter at stå på skøjter i den "medbragte" skøjtehal.
Man kan tage en tur i Golfsimulatoren, hvis man lige skal "støves" af inden tee-off på Skt. Thomas eller Bahamas.
Klatre væggen eller surfpoolen er 2 konkurrerende elementer ombord på Freedom klassen, hvor man bliver udfordret på sin fysik, og ikke mindst mod.

Royal Caribbean med sine fantastiske skibe, så absolut i front når det gælder krydstogtsferie for hele familien.
Med de største af fartøjerne i flåden, så enorme som lufthavnsterminaler - indrettet med fantastiske legepladser for store og små samt kabineplads, restauranter, indendørs gågader og liggestole nok til alle - har Royal Caribbean i allerhøjeste grad formået at udbygge og underbygge idéen om selve krydstogtskibet som en helstøbt destination i sig selv.

Maden om bord på Royal Caribbeans skibe er blændende, servicen forrygende - og er man til minigolf, klatrevægsbestigning eller skøjteløb på havet - eller til afslapning på dækket, drinks i baren, og en omgang bordtennis ved poolen, ja så finder man altså det hele her.

Men der er mere, selvfølgelig - meget mere. Spændende udflugter hver gang Royal Caribbean sejler ind i en havn og skibene lægger til kaj - bl.a. kan nævnes den populære Robinson Crusoe-tur til en privat ø, hvor der arrangeres strandparty for gæsterne ved ankomst - eller underholdning om bord hen ad aften; du vælger helt selv:
Vil du prøve lykken i kasinoet om bord, eller har du mere lyst til en tur i spa eller fitness center - roomservice, børneklubber, babysitting eller syng-med pianobar; der er langt mere at foretage sig om bord på Royal Caribbeans storslåede skibe, end noget menneske kan nå på bare et enkelt krydstogt.rccl
Fakta om ét skib
MSC Cruises
MSC har stolte traditioner inden for skibsfart, og er blandt andet verdens næststørste container rederi, efter vort eget Mærsk.

Denne stolte tradition bæres videre i en flåde af krydstogtsskibe, der fornys med hastige skridt.
MSC?s skibe er afdæmpede i deres farvevalg og appellerer til de fleste skandinaver, med deres klassiske fremtoning.

MSC har tillige et antal tema cruises, hvor kunst, dans eller wellness kan være på programmet hele ugen.
Dette betyder ikke, at alle de andre aktiviteter af aflyst, men at skibet har endnu flere tilbud, at tilbyde dets passagerer under hele opholdet på disse luksus skibe.

Moderne indretning til en overkommelig pris - og masser af supertilbud, løbende udover sæsonen.

MSC Cruises er et italiensk rederi, der tilbyder krydstogter af international standard. Servicen om bord er venlig, maden og interiør er med direkte inspiration fra det italienske, og den italienske besætning om bord på MSC Cruises' mange skibe gør deres yderste for at skabe en festlig, familievenlig atmosfære - på autentisk italiensk vis.

Den klassiske MSC flåde er sammensat af traditionelle skibe med en charme, man ikke finder på mange af de nyere, store skibe.
Rederiet har valgt at bygge skibene i en god mellemstørrelse, som bevirker, at de kan lægge til også i mindre havne verden over - og om bord vil du som gæst sandsynligvis opleve en følelse af intimitet, som ikke altid er at finde på mastodonterne i branchen.

Interiøret på MSC skibene er som nævnt udført i italiensk design - og med materialer af højeste kvalitet.
Der er med andre ord tale om temmelig luksuriøse omgivelser hos MSC Cruises - omgivelser, der på fornemste vis afspejler Middelhavets unikke kombination af varme og elegance.

Fordi flåden er stor, og fordi gæsterne om bord altid behandles med den største, italienske venlighed, vender mange tilbage igen for at købe deres næste krydstogt i Sorte Havet, Middelhavet, Nordeuropa eller ved de Kanariske Øer hos MSC.
Se 2009s største nyhed fra MSC Cruises - det nye pragtskib MSC Fantasia er sat i søen.

Hvad enten man rejser som par eller familie, er MSC altid et godt valg. MSC har ligeledes enhedspriser på børn og unge under 18 år.

tema cruises
Fakta om ét skib
Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er ikke uden grund blevet kåret til Verdens bedste krydstogt for større skibe (Condé Nast 2007).
På top 10 indtager Celebrity de 4 første pladser, hvilket i sig selv er en bedrift, når man ser det selskab de er sammenlignet med.

Af sammenligninger er blandt andet Holland America Line, Queen Elizabeth 2 og Mary, samt Disneys skibe.
Med andre ord er Celebrity toppen når det gælder større krydstogtsskibe (1500+ passagerer).

Celebrity står får den klassiske og stilfulde Cruise oplevelse, hvor mad og service når nye dimensioner, som man ellers kun finder i den absolutte restaurant elite i Danmark.

Forskellen er blot, at på Celebrity er det 24 timer i døgnet, man har fornøjelsen af den absolutte service og de kulinariske fristelser.
Service er et nøgle ord ombord på Celebrity flåden, hvilket er grunden til de mange priser år efter år.

...har sat standarden højt for førsteklasses krydstogter med et prisbelønnet køkken, skabt af den internationale chefkok Michel Roux; med de sofistikerede AquaSpa programmer og den helt exceptionelle service der tilbydes overalt om bord på Celebritys mange skibe.
Det er høj kvalitet og stor værdi for pengene, når man sejler med Celebrity Cruises.

Rederiets smukke fartøjer sejler over det meste af verden - til blandt andet Alaska, Bermuda, Caribien, Sydamerika, Europa samt tværs over Atlanterhavet.

krydstogtsskibe
Fakta om ét skib
Azamara Club Cruises
Azamara Cruises er seneste skud på stammen af rederier ejet af Royal Caribbean. Azamara er et luksus produkt i den bedste ende af skalaen.
Der er tilknyttet Butler service til alle kahytter, så man får hjælp til ud og nedpakning af bagage ved ankomst og afgang.
Der er ligeledes en række andre funktioner butleren kan hjælpe med.
Med andre ord, en ferie med butler.

Skibene er mindre skibe, og kan derfor gå til nogle af de mindre, men mere eksotiske steder, hvor de store skibe ikke har mulighed for at komme.
Blandt andet står Antarktisk på programmet.
Herudover er der selvfølgelig mulighed for at komme til Karneval i Rio, da skibet bliver liggende i de 4 nætter det tager at deltage i dette.

Azamara Club Cruises er til dig, der gerne vil have det hele lidt bedre; lidt anderledes, lidt mere intimt - lidt mere luksuriøst og lidt mere afslappende.

Ved at sætte fokus på eksotiske destinationer i Europa, i Sydamerika og i Asien, har Azamara Club Cruises på den mest fornemme vis formået at kombinere naturskønne, æstetiske omgivelser med exceptionel service og et aldeles udsøgt cuisine.
Niveauet er altså ret højt om bord på Azamara Club Cruises' skibe ? vi befinder os et sted mellem premium og luxury, med interiør der tydeligt er inspireret af det klassiske europæiske - og med personlig butlerservice i samtlige suiter.

Der vil i øvrigt, til trods for Azamara skibenes ellers relativt beskedne størrelse, være hele 2 specialrestauranter at finde om bord - samt en vinbar, hvis fristende udbud af velsmagende dråber hentes direkte fra en yderst velassorteret vinkælder.

Spa og wellness, afslapning og rekreativ ro er også i højsædet hos Azamara Club Cruises ? alle trængsler glemmes i samme øjeblik man stiger om bord på et af rederiets skibe - tilbage er der kun at læne sig tilbage og nyde udsigten over det skønne blå hav - eller, som det også hedder, på romersk: Aza Mara.Antarktisk
Fakta om ét skib
Costa Cruises
Costa Cruises er det bedste Italien har at byde på når det kommer til krydstogter.
Costa har en relativ ny flåde, og udbygger den hvert år med nye skibe.
Senest har de søsat Costa Concordia & Serena, som får en søster til næste år, der skal sejle ud af København, og som hedder Mediterrranea.

Costa har ombord på deres nyeste skibe, Samsara konceptet, som er et velgennemtænkt Wellness koncept, hvor Kahyt, behandlinger og mad går op i en højere enhed.
Blandt andet er det muligt at få en kahyt med direkte forbindelse ind i Wellness området, samt special restaurant for kunder på disse produkter.

...kendt for sine autentiske, familievenlige, italienske krydstogter.
Alle Costas skibe sejler under italiensk flag, personalet uddannes blandt andet på rederiets helt eget institut - den er vitterlig til at tage og føle på, den italienske charme, som går igen i udtryk og indtryk overalt på selskabets skibe.

Møbler og indretning emmer af moderne italiensk inspiration, det samme gør skulpturer, malerier samt alle de andre vægdekorationer der pryder skibenes indre.

Og så er der maden... Er man til det italienske, også på dette område - så er man ikke gået forkert, når man har trådt ind fra landgangen på et Costa skib - det er autentisk, velsmagende italiensk mad, der serveres om bord - og det er det uanset om du vælger at spise i buffetrestauranten, i spisesalen, uden for på dækket, i din kahyt eller på en af specialrestauranterne.

På de euopæiske krydstogter, som er et af Costa Cruises' helt store specialer (især Middelhavet har de ekstremt populære rejser til) er passagererne overvejende europæiske, og hovedsprogene om bord er italiensk og engelsk.

Det er i det hele taget lidt som at opleve Italien på vandet, når man sejler med Costa - det er dejlig mad, fest og hygge, rigeligt plads og masser af aktiviteter og økonomiske fordele til børnefamilierne samt fantastisk venlig og munter service overalt om bord - det er la dolce vita, når det er bedst!Wellness koncept
Fakta om ét skib
Carnival Cruise Lines
Alle Carnival Cruise Lines skibe er i indretning og design med stor fantasifuldhed og klar fokus på det legende - skibene byder desuden på utroligt mange muligheder - for børnefamilier såvel som singler eller par på krydstogt, i dette farverige og opbyggende miljø - for at kaste sig ud i livlige, fysiske og/eller mere tilbagelænede, sociale aktiviteter - eller sportsudøvelse, kortspil eller diskodans.

Børnefamilierne vil virkelig føle sig velkomne hos Carnival Cruise Line - hvad enten der er store, mindre eller helt små børn med på krydstogt: Der er nemlig rigtigt gode pasningstilbud om bord, masser af spændende aktiviteter for børnene i løbet af dagen - både for de mindste, i "Camp Carnival", for de mellemste børn - og for de noget ældre teenagere.

For de voksne tilbydes alt fra limbo- til kareoke-konkurrencer, standup komik show, hyggemusik i små eller store, hyggelige lounges, cigar og en god cognac i cigarbar - eller en hurtig gang Blackjack eller spil på den enarmede i skibets kasino.

Storslåede variéteshows, Paris og Las Vegas style og af absolut højeste kvalitet, er et af Carnivals stolteste varemærker, og der er et nyt show med nye optrædende næsten hver eneste aften i teatersalen.

Maden om bord på Carnival Cruise Line's skibe er i øvrigt et særligt kapitel for sig: Der er her overalt i skibenes restauranter tale om råvarer af høj kvalitet i madlavningen, en i øvrigt perfekt tilberedning af de varierende retter, og et enormt stort udvalg på menukortene i spisesalene.
Selv i buffetrestauranterne er maden i topklasse og udvalget af retter overvældende.
Er du glad for mad, ja så har du bare én ting mere at glædes over, blandt alle de andre, ved dit Carnival krydstogt.

Med mere end 60 destinationer på verdensplan ligger Carnival Cruise Line også helt i spidsen, når det kommer til udvalg af rejsemål.
Med Carnival kan du sejle både til Hawaii, Mexico, Panama Kanalen, Bahamas, Bermuda, Alaska og destinationer i og omkring det Caribiske Hav.
Men Carnival har også krydstoger til Europa, til New England og Canada - i tillæg til deres ekstremt populære transatlantiske krydstogt.variéteshows
Fakta om ét skib
Holland America Line
Holland America Lines Skibe tilbyder førsteklasses luksuskrydstogter om bord på elegante, klassiske krydstogtskibe i Alaska, Caribien, Panama Kanalen, Europa, Stillehavet, Hawaii, Orienten, New England/Østcanada - samt på den helt store: Jordomsejlingen.

Blandt andet grund af de enormt store resourcer, som rederiet har brugt og fortsat bruger på deres cuisine, på underholdningen om bord og på den service i verdensklasse der tilbydes overalt på skibene, har Holland America Line flere år i træk vundet the World Ocean & Cruise Liner Society's pris for bedste krydstogt for pengene.

På alle Holland America Line's skibe - med undtagelse af et enkelt - har rederiet valgt at give sine gæster muligheden for at vælge imellem hele 4 forskellige såkaldte sittings til aftensmaden i de elegante hovedrestauranter (på de fleste skibe tilbydes der i branchen kun 2 sittings).

Og også kahytterne på Holland America Line skibene er værd at fremhæve - de er indrettet med rigelig plads og i elegante linjer - mange med havudsigt eller privat veranda, alle med gode senge og lækkert sengetøj, bløde håndklæder af egyptisk bomuld, frottébadekåber, aromaterapi-produkter på badeværelset, massagefunktion i bruseren, kvalitetshårtørrer, fladpanel TV med DVD-afspiller, frisk frugt og 24 timers gratis room service.bedste krydstogt for pengene
Fakta om ét skib
Hurtigruten_CAN
Hurtigruten har altid sejlet langs verdens smukkeste kyster og fjorde fra Bergen til Kirkenes - grænsebyen op til Rusland.

Lysten til at finde flere unikke og storslåede rejseruter har ført til at Hurtigruten idag tilbyder pragtfulde sørejser til smukke destinationer praktisk taget verden over.

Et krydstogt med Hurtigruten er et helt specielt krydstogt, som ikke kan sammenlignes med noget andet krydstogt i verden.

Skibene der sejler på ruten er ikke kun for turister, men også en livsvigtig transport rute for beboerne langs kysten.sørejser til smukke destinationer
Fakta om ét skib
Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Lines's moderne flåde er sammensat af dejlige skibe, der lægger vej forbi både title=" Læs mere om Caribien" Caribien, Bermuda, Hawaii, Alaska, Europa, Middelhavet, Skandinavien, Mexico og Bahamas.

Rederiet er kendt verden over for deres opfindelse af konceptet Freestyle Cruising - som er dét, der gør det muligt for gæsterne at spise præcis hvornår og hvor de ønsker det i et i øvrigt bredt udvalg af gode restauranter om bord på Norwegian Cruise Lines flotte skibe.

I det hele taget er stilen om bord meget laidback, eller afslappet - hvor du er fri til at nyde krydstogtet, uden at skulle tage hensyn til for mange fællesregler - både i forhold til restaurantvalg og til påklædning i forbindelse med måltiderne.

Dette betyder dog ikke, at du ikke kan finde luksus om bord på Norwegian Cruise Lines skibe - for det kan du i allerhøjeste grad!
Rederiet er blandt andet berømt for deres suiter, og for deres såkaldte Villas, som er enorme afdelinger indrettet som luksuriøse lejligheder hvor dertil hører af opholdsrum og soveværelser.
Villaerne ligger med udgang til privat eller semi-privat pool og jacuzzi område (afhængig af, hvilket skib du vælger samt hvor mange villaer du reserverer til dig og dine gæster) - og der er inkluderet butlerservice på etagen.Freestyle Cruising
Fakta om ét skib
Princess Cruises
Tag på rejse med et af de største krydstogtselskaber i branchen.
Princess Cruises, som er en selvstændig del af den store Carnival-familie, har siden 1960'erne sejlet verdenshavene tynde med glade, rejselystne gæster om bord på flotte skibe der besejler så fascinerende destinationer som Panama Kanalen, Hawaii, Tahiti og det sydamerikanske kontinent - for blot at nævne en lille håndfuld af de mange spændende feriemål, som Princess rederiet tilbyder krydstogter til.

De fleste af Princess skibene er faktisk ret store, men fordi rederiet hylder et princip om altid at tilbyde sine gæster "et lille skibs atmosfære" samtidig med fornøjelsen og mulighederne ved "et stort skibs udvalg" - og fordi Princess skibene af denne årsag er indrettet med masser af hyggekroge og helt eller delvist afskærmede, mindre fællesområder - ja så føler man sig som krydstogtspassager hos Princess mest af alt som overnattende gæst i en pragtfuld lille by der flyder roligt på havet.

Spis når du vil... Som andre rederier tilbyder Princess Cruises også stor personlig frihed omkring spisetiderne, via deres Personal Choice Dining koncept - nyd, at du som gæst på et Princess skib helt selv bestemmer, hvornår og hvor du vil indtage dine måltider.Spis når du vil
Fakta om ét skib
Seadream Yacht Club
Dette rederi, med disse luksus yachts ligger fortsat på en absolut førsteplads, hvad angår gastronomi og service i særklasse, til søs.
Det var netop SeaDream Yacht Club der i sin tid skabte selve all inclusive konceptet - og priserne for en tur med de elegante SeaDream skibe er fortsat, den dag i dag, både inklusive samtlige måltider og 24 timers roomservice med kaviar, drinks, vin og diverse drikkevarer ad libitum.

Du kan som gæst vælge at nyde en sublim 5-retters menu udendørs - på udvalgte pladser rundt omkring på det smukke skib.
Vandsport (som naturligvis også er inklusive) finder sted direkte fra skibets dykkerplatform, og omfatter bl.a. jetski, sejlbåde, vandski, kajak og vindsurfing.

'Den relativt beskedne størrelse på SeaDreams skibe medfører i øvrigt, at man får lov at besøge mindre og uspolerede havne - og til at opleve øer og andre destinationer som ingen andre skibe tilbyder.

Og så var det også på et SeaDream skib, at traditionen med at servere champagne og kaviar direkte fra et surfbræt i bølgerne startede...luksus yachts
Fakta om ét skib
Silversea Cruises
Eksklusiv luksus på de syv have - med Silversea er du garanteret et krydstogt med service i verdensklasse og indbyggede gastronomiske oplevelsesrejser på niveau med dem, du normalt oplever på franske gourmetrestauranter - kun det bedste af det bedste sætter standarden hos Silversea, og alt er inkluderet i prisen.

De imponerende skibe har udelukkende suiter, med helt enormt megen plads og gode faciliteter - og næsten samtlige af disse er desuden med balkon.

Silversea rederiet sender sine skibe af sted mod utroligt mange smukke destinationer verden over - både mod klassiske krydstogtsmål og mod de mere alternative eller eksotiske.service i verdensklasse
Fakta om ét skib
Star Clippers
Om bord på Star Clippers lever romantikken stadig.
Gamle traditioner er kombineret med nutidens komfort og bekvemmelighed.
Star Clippers er indbegrebet af skødesløs elegance - med en fantastisk flot flåde af luksuriøse sejlskibe. Disse skibe er bygget for at opfylde de høje krav, som stilles af et luksushigende publikum.

Star Clippers' over 6.000 m2 sejl, fordelt over 5 master, gør skibet overordentligt velfungerende og den største klipper nogensinde.
Indretningen er exceptionelt imponerende med en rummelighed, som sjældent ses om bord på sejlskibe.
Gæsterne om bord har endda mulighed for at klatre op i masten (iført sikkerhedsudstyr) til en særlig udkigstønde.luksuriøse sejlskibe
Fakta om ét skib
Windstar Cruises
Windstar's superelegante flåde består af 4 moderne sejlskibe, som er designet til luksuriøse opdagelsesrejser.

Skibene har fri seating, adgang til broen og ingen krav om jakke og slips.

Selv standardkahytterne er rigeligt store (20 m2) ? en væsentlig forskel fra andre selskabers skibe.

moderne sejlskibe
Fakta om ét skib
River Cruises
Rederier med op til 20 skibe som har speciallieret sig i flodsejlads.

Fakta om ét skib
Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises er i dag blandt verdens mest berømmede rederier og ejer tre eksklusive skibe.
Rederiet er kendt for et højt service niveau. Der opereres med all inclusive og således er ikke blot alle måltider og underholdning, men også drikkevarer og drikkepenge inkluderet ombord.


Fakta om ét skib
Disney Cruise Line


Fakta om ét skib
Cruiseinvest


Fakta om ét skib
Aida Cruises
AIDA Cruises blev grundlagt i 1960 under navnet Deutsche Seereederei med bare et enkelt skib, Völkerfreundschaft (venskab mellem folkeslagene).

Rostock er fortsat hjemmehavn for rederiets skibe.
Flåden er i mellemtiden blev forøget til syv skibe og har i dag britisk-amerikanske ejere i form af Carnival Corporation & plc Group, verdens største inden for krydstogbranchen.

AIDA Cruises er ejet af Costa Cruises som igen er ejet af Carnival.

Fakta om ét skib
Scandlines


Fakta om ét skib